VELKOMMEN TIL STAMSUND TEATERFESTIVAL 2020
26. mai til 30. mai - en blanding av scenekunstopplevelser, faglig samtaler og fest i fiskeværet.
 
Programmet offentliggjøres 31. mars.
 
Ta kontakt med kunstnerisk leder Thorbjørn Gabrielsen:
Mail: info@stamfest.no  Telefon: +47 91576585 Stamsund Teaterfestival er en sosial og faglig plattform for den utprøvende og prosessorienterte scenekunsten. Det er vår oppgave å være der for de kunstnerne som jobber med fallhøyde, som utfordrer og konfronterer oss - de kunstnerne som setter oss på sporet og minner oss om hvilke potensial som ligger i denne uttrykksformen i fremtiden.
Den viktigste ingrediensen i vårt arbeid er som alltid hjemstedet vårt, fiskeværet Stamsund. Med sin geografi, natur, arkitektur og folkelige åpenhet, gjør Stamsund oss unike.  Så tusen takk til Stamsund for at dere holder ut med oss fremdeles! Festivalen i 2020 vil bli preget av premierer, norgespremierer, samproduksjoner med Stamsund Internasjonale Teater, Figurteatret i Nordland og Galleri2. Det er festivalpub på Skjærbrygga hele uka, og party nederst på Hurtigrutekaia torsdag, fredag og lørdag.
 
Hjertelig takk til Figurteatret i Nordland, E&G Teater og Galleri 2 som bidrar med gode egenproduserte programposter og forestillinger. En stor takk også til våre tilskuddspartnere, våre sponsorer og vår fantastiske stab for godt samarbeid i avviklingen av festivalen. Jeg vil også takke deltagende kunstnere, publikum og alle andre gode krefter som gjør denne festivalen mulig.
Jeg håper å se dere i Stamsund i mai!     Hilsen Thorbjørn Gabrielsen